Extra informatie

Duur: 120 minuten

Moederbijeenkomsten

Wij zijn er voor jou als moeder om je te ondersteunen met het luisteren naar jezelf en durven te vertrouwen op je innerlijke stem. Hierdoor kun je in je eigen kracht staan en ben je bewuster van jezelf.

Door een liefdevolle verbinding met jezelf aan te gaan zal dit doorwerken op het gevoel van heelheid waardoor je kind en de kinderen die daarna zullen komen dit ook zo kunnen ervaren.
Kinderen geven ons heel veel en zijn een spiegel voor onszelf.

Wij willen je graag ondersteunen bij het kunnen ervaren wat het moederschap met je doet en hoe je met situaties en ervaringen om kunt gaan.

In veel culturen helpen moeders elkaar in de opvoeding van elkaars kinderen.
In onze maatschappij zie je dit steeds minder gebeuren terwijl het zo belangrijk is om elkaar te ondersteunen in het moederschap.
Dit is waarom wij moederbijeenkomsten organiseren. Het is voor moeders heel waardevol om hun ervaringen in het moederschap te kunnen delen en ook vragen en zorgen te bespreken.

De moederbijeenkomsten bieden wij bij mooi weer buiten waar wij kunnen genieten van het samenzijn rond een warm vuurtje. Bij minder mooi weer komen wij samen in onze sfeervolle praktijkruimte.  Onder het samenzijn kunnen er  thema’s besproken worden die betrekking hebben op het moederschap. Liefde, respect  en saamhorigheid zijn de sleutelwoorden van deze bijeenkomsten.

De groep zal bestaan uit maximaal 8 moeders.

Eens in de zoveel tijd zullen wij ook bijeenkomsten organiseren waarbij je je kind mee kunt nemen. Op deze manier kun je ervaren hoe je het samen opvoeden met andere moeders beleeft. Deze ervaringen worden weer besproken tijdens een moederbijeenkomst.

Data volgen nog